Els pagaments de sancions mitjançant targeta augmenten un 85%

0831 MultaPay 02En el 2017 s’han efectuat vora 7.000 operacions més per targeta

En poc més d’un any s’ha duplicat el nombre de sancions municipals que s’han abonat a través de targeta bancària, ja siga des de l’aplicació per a dispositius mòbils MultaPAY, per internet, en les oficines d’atenció al públic o en els punts habilitats per l’Ajuntament de València.

Si en els set últims mesos de 2016 la xifra d’operacions efectuades per targeta era de 8.120, en els set primers mesos de 2017 s’han arribat als 15.037 abonaments. Això suposa un increment de vora 7.000 operacions efectuades amb targeta, un 85% més respecte a 2016.

Pel que fa al balanç per mesos, en juny de 2017 s’ha produït un increment de vora 2.000 sancions més respecte a juny de l’any passat, quan s’abonaren només 629. En juliol d’enguany s’han pagat 1.926 sancions amb targeta, mentre que eixe mateix mes de 2016 s’abonaren 1.329.

El regidor de Control Administratiu Carlos Galiana ha recordat que “no es tracta d’una mesura amb afany recaptatori, sinó una aplicació per millorar la vida dels ciutadans de València. Facilitem el pagament i, així, evitem recàrrecs, embargaments i sancions de major import. Fins ara no s’havien utilitzat les noves tecnologies, fins i tot no es contemplava l’ús de targetes. Hem aplicat allò bàsic i elemental a l’Ajuntament de València en ple segle XXI”.

Este augment dels pagaments mitjançant targeta ha sigut possible gràcies a iniciatives com l’aplicació per a dispositius mòbils MultaPAY, que es va posar en marxa en juliol de l’any passat i que permet fer efectiu el pagament de les sancions de trànsit. A més, l’Ajuntament va instal·lar a principis d’any dos punts verds d’atenció ciutadana, en la seu municipal de Tabaquera i en l’edifici de l’Ajuntament, que no utilitzen paper, tenen un consum mínim d’energia i estan fabricats amb materials sostenibles.

En les oficines d’atenció al públic de l’Ajuntament es permet operar amb targetes de crèdit, de dèbit, virtuals o de prepagament, sempre que tinguen implantat el sistema de pagament segur per a compres per internet, a diferència del que passava abans, que era obligatori pagar en metàl·lic. A més, es poden pagar les sancions municipals per internet amb certificat digital i sense, el que facilita i simplifica a la ciutadania la seua relació amb l’administració.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.