Els pianistes Albert Sanz i Pablo Held unixen els seus estils en la seua ínica actuació a Espanya

El Péndulo | Redacció.- Els pianistes de jazz Albert Sanz i Pablo Held protagonitzen demà dimecres (20:00 hores) una nova cita del cicle “Jazz a poqueta nit”, en la qual uniran els seus estils i en la que serà la seua única actuació a Espanya.Cartel del evento.

D’esta manera, el públic podrà assistir a un concert amb dos maneres molt particulars de tocar i interpretar el jazz. Per una banda la del valencià Albert Sanz, que també és un consumat compositor, com va demostrar a l’auditori valencià amb la seua estrena de la “Suite de l’emigrant” en el XIX Festival de Jazz i l’any passat, amb “Mediterraníes” a la Sala Rodrigo. I per altra la de Pablo Held, un pianista de sorprenent maduresa, qui amb només 25 anys ha participat en nombrosos projectes i amb figures com ara Jasper Blom, Dave Liebman, Till Brönner, Jochen Rückert, o Eric Vloeimans, Uli Beckerhoff o Ignaz Dinné.

La següent cita d’este cicle creat per obrir el Palau als músics valencians, i que tinguen un escenari amb els millors recursos per a la seua expressió artística, serà el 29 de desembre, amb el percussionista i compositor Pepe Cantó, qui presentarà el seu últim treball “Vida”, que compta amb un programa de World music, jazz i la fusió d’estils.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.