Els pioners del jazz Valencià Carlos Gonzálbez i Fabio Miano Quintet en el XX Festival de Jazz

El Péndulo | Redacción.- El guitarrista valencià Carlos Gonzálbez i el pianista italocanadenc Fabio Miano, resident a València des dels anys huitanta, són dos grans mestres i pioners del jazz en este país.  Fa més de 30 anys que els dos estan demostrant la seua gran qualitat interpretativa. Allunyat dels escenaris durant molts anys, Gonzálbez va ser un precursor del jazz valencià amb el mític quartet ‘Valencia Jazz’ el 1973. A més és considerat com un guitarrista de referència del jazz espanyol. Es tracta d’una gran oportunitat per a escoltar (dimarts a les 22:00 hores) dos grans del jazz valencià, acompanyats dels també veterans i prestigiosos músics Luis Llario al contrabaix i Vicente Espí a la bateria, més el saxofonista Vicente Macián, representant de les noves generacions.

Le Dancing Pepa Swing Band.
image-401709

Le Dancing Pepa Swing Band.

Prèviament, a les 19:30 hores a la plaça de la Mare de Déu, el públic podrà assistir a un nou concert del cicle Jazz als Barris. Actuarà Le dancing pepa Swing band, que arrossegarà als assistents fins als carrers de Nova York dels anys 20. Esta agrupació valenciana està formada per una selecció d’All Stars de la nova generació de jazzmen del nostre territori. Buscant la millor combinació del swing clàssic compten amb piano, bateria i contrabaix com a base rítmica, i trombó, trompeta i saxo alt per a la part melòdica.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.