BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Els Premis Carles Santos distingeixen els millors músics valencians

IMG000013305Els Premis Carles Santos de la Música Valenciana se celebraran aquesta nit, a les 22.00 h, al Teatre Principal de Castelló. És la primera edició d’aquest guardó, que porta el nom del compositor vinarossenc. À Punt Mèdia retransmetrà en directe aquest acte.
La gala estarà dirigida per Rafa Piqueras i hi haurà actuacions musicals de grups valencians de diferents estils. Els presentadors del programa musical L’estudi https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/l’estudi seran els conductors de la cerimònia de lliurament dels premis, en l’escenografia dels quals els pianos seran els grans protagonistes visuals.
Al principi de la setmana, l’Institut Valencià de Cultura presentà els vora 60 nominats al Teatre Rialto de València. Entre ells trobem el classicisme de la Capella de Ministrers, que opta al premi de recuperació de patrimoni, al de música d’arrel i al de millor gira. Auxili està en la carrera per millor cançó, millor vídeo musical i millor disc fusió. El rock amb segell valencià de La Habitación Roja està en les travesses al millor disc rock i a la millor gira. El treball d’Els Jóvens, La Raíz i Dani Miquel, entre molts més, està en les llistes dels millors de la música valenciana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.