Els punts d’informació del Parc Natural de l’albufera atenen vora 400 persones en un mes

València Noticies | Redacció.- El nou punt d’informació a visitants al mirador de l’Albufera, a més del punt ja existent del Muntanyar de la Mona, ha facilitat informació sobre el Parc Natural i els seus hàbitats diversos a 391 persones durant l’última setmana de març i tot el mes d’abril. A més, s’han fet visites guiades amb els col·lectius dels tallers d’ocupació i col·legis i centres de majors amb la participació de 427 persones.

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha destacat la importància de donar una informació precisa a tota la gent interessada a conéixer millor l’Albufera i el bosc de la Devesa. “La voluntat d’este equip de govern és augmentar la informació sobre el Parc Natural tant per a la gent que el visita com per a la que està al centre de la ciutat. Per això, amb les diverses campanyes de conscienciació i informació volem posar en valor la importància de tindre tan prop un llac i un bosc tan importants des del vessant mediambiental i també econòmic i cultural. I, per descomptat, als punts d’informació es reforça tota la informació que necessiten les persones que el visiten”, ha afirmat Campillo.

427 personas han disfrutado desde el 24 de marzo de diversas visitas guiadas por el Parque Natural de la Albufera.
image-367154

Als punts d’informació treballen persones formades pel personal tècnic del Servici Devesa-Albufera. El primer tinent d’alcalde i responsable del Servici d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de València, Joan Calabuig, ha explicat en el taller d’ocupació Conservació del Bosc de la Devesa-Albufera II que en l’actualitat s’estan formant 24 persones perquè treballen com a monitors d’educació mediambiental, viveristes i desenvolupadors d’aplicacions amb tecnologia web. “Tot este treball està encaminat a la posada en valor d’un espai natural tan singular i apreciat com és l’Albufera de València”, ha destacat Calabuig.

L’horari dels punts d’informació és de 9.30 a 13.30 hores els dijous, divendres i dissabtes. Des de juny i fins al 6 d’agost, el servici s’ampliarà també als diumenges. D’altra banda, les visites guiades es fan de dijous a dissabte amb eixida a les 10 i a les 11.30 hores. Són totalment gratuïtes i obertes al públic en general. Es recomana que es concerten prèviament per telèfon (962 083 606) o a través del formulari que hi ha en la pàgina de Facebook <www.facebook.com/tallerempleodevesaalbufera2>. En total, hi ha cinc rutes guiades diferents per tot el Parc Natural de l’Albufera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.