Els quatre diputats de Compromís aniran al grup mixt del Congrés

Representants-Compromis-celebrada-Congres-EFE_ARAIMA20160122_0090_57La coalició Compromís ha decidit aquest dijous que els seus quatre diputats electes passin a formar part del grup mixt del Congrés després que la  mesa rebutgés el passat dimarts la proposta de grup parlamentari presentada per Joan Baldoví, Enric Bataller, Marta Sorlí i Ignasi Candela. En una reunió que s’ha prolongat fins passades les 22 hores d’aquest dijous, representants del Bloc i d’ Iniciativa han arribat a l’acord de no dividir Compromís i que els quatre diputats vagin al mixt, descartant així l’opció d’integrar-se en el grup de Podemos, que era l’opció preferida pel partit de Mónica Oltra.

Damunt la taula s’ha posat l’opció d’intentar formar grup parlamentari amb diputats d’altres formacions com és el cas d’Izquierda Unida –tal com va contar l’ARA dimecres–, però aquesta opció ha estat descartada pels dubtes que generava l’acceptació per part de la mesa i pel rebuig d’Iniciativa d’ajuntar-se amb IU. Demà divendres, l’executiva de Compromís ratificarà la integració en el grup mixt.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.