EMIVASA posa en marxa les seues noves oficines d’atenció al públic i multicanal

València Notícies | Redacció.- L’empresa mixta EMIVASA, de gestió del subministrament de l’aigua, ha posat en marxa les seues noves oficines d’atenció al públic a l’avinguda del Regne de València. El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha visitat les noves instal·lacions, acompanyat per Dionisio García Comín i Vicente Fajardo, conseller delegat i director general, respectivament, de Global Omnium / Aguas de Valencia, que s’ha encarregat de les obres.

Tal com ha subratllat el regidor Vicent Sarrià al terme de la visita, “cal saludar amb satisfacció esta iniciativa de l’empresa municipal Emivasa, en la mesura que, encara que la tendència creixent hui en dia és que les gestions s’atenguen cada vegada més a través del telèfon, web, app…, sempre hi ha gent que necessita atenció presencial”. El regidor ha recorregut les instal·lacions, que ha qualificat com “unes magnífiques oficines, modernes i funcionals, i amb molts punts d’assistència”.El concejal del Ciclo Integral del Agua, Vicent Sarrià, ha visitado hoy las nuevas instalaciones.

L’oficina es distribuïx en diverses àrees sobre una superfície total de 435 metres quadrats: en la primera s’ubiquen les zones de recepció i espera, amb accés directe des de l’exterior. Per a l’atenció a la ciutadania, s’ha instal·lat el sistema de gestió d’espera Qmatic, que permet un control eficaç dels tipus d’atenció segons la demanda de cada moment. En esta zona es disposa també de sistemes multimèdia, de manera que la clientela puga conéixer els servicis que es presten i obtindre informació important.

La segona àrea és la d’atenció personalitzada, i està separada de la de recepció i espera per a garantir la deguda confidencialitat en la gestió del servici. En total, hi ha 14 llocs d’atenció al client, on es poden gestionar tots els servicis relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

Finalment, situada després de la zona d’atenció personalitzada, s’ha habilitat la zona de gestió, per a les tasques de gestió interna i per a la recepció de casos o situacions particulars especials. També es disposa d’un espai per a la formació contínua del personal.

“Avancem en la millora d’atenció a la ciutadania”, ha subratllat Vicent Sarrià, “ja que encara hi ha gent, sobretot persones majors, que no tenen accés a les noves tecnologies”. “La necessària modernització de l’atenció al públic”, ha conclòs el regidor, “no pot ser obstacle per a l’atenció presencial que molta gent continua necessitant”.

l’Oferta multicanal

En este sentit, i com a complement a l’atenció presencial, l’empresa disposa d’una àmplia oferta multicanal dirigida als seus clients per a facilitar la realització de qualsevol gestió relacionada amb el servici de l’aigua. Són els servicis que es presten a través de l’aplicació app mòbil, oficina virtual, pàgina web i atenció telefònica.

Tal com s’ha explicat durant la visita per part de la firma, al llarg de l’any hi ha previst que més de 215.000 persones siguen ateses pels tècnics d’Emivasa en estes instal·lacions d’atenció al públic.

L’horari d’atenció al client és els dilluns de 8.00 a 17.30 hores, de manera ininterrompuda, i de dimarts a divendres de 8.00 a 13.30 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.