En El Corte Inglés de segona dominen Beniparrell i Borbotó

David del CPV VinalesaLa competició en el Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, descansarà els pròxims dies per les festes pasqüeres.

En la divisió de plata son els equips de l’Ajuntament de Beniparrell B i el Borbotó A qui encapçalen els grups de competició. En el cas de la formació del club de l’Horta Sud ocupa el primer lloc de la taula en solitari, dos punts per davant de l’Autos Meliana B. En l’altre grup es el primer equip del club de la pedanía de Valencia qui marxa en primera posició, havent sumat els nou punts disputats fins ara. Per darrere, i lluitant per la segona posició, figuren empatats l’Electrica Vinalesa A i l’Autos Meliana C.

De nou un equip de Beniparrell, junt a altre de Faura, encapçala la tercera categoría. En el grup A de la divisió de bronze es el Faura B qui ocupa el liderat, amb set punts, seguit del Pub Cantó Foios F. L’Ajuntament de Beniparrell C, empatat amb el Caixa Popular Godelleta B, figura al capdavant de la classificació del grup B. Dos equips del club de Quart de les Valls son els que lideren els grups de quarta A, tot i que en el primer grup el Casino Benifairó Quart C suma els mateixos punts que el Meliana D. Per últim, en quarta B es el Faura C el primer classificat, tres punts per davant del Lanzadera Montserrat B.

Respecte a la competició femenina es el Caixa Popular Godelleta qui ocupa el primer lloc de la classificació, amb nou punts al seu caseller, després de guanyar la setmana pasada en la seua visita al Caixa Popular Pobla A, amb un còmode resultat de 25 a 70. El segon de la taula, dos punts per darrere del Godelleta, es el Cent Duros Borbotó B. Les xiques de la pedanía varen aconseguir els tres punts de la última jornada, on derrotaren al carrer de Borbotó a altre dels equips forts de la competició, el tercer classificat, el Lliria BAM. De moment, les vigents campiones del torneig, el Cent Duros Borbotó A, ocupa la quarta posició, seguit pels tres equips del club de la Pobla de Vallbona.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.