Encara pots inscriure’t en les escoles i jocs esportius municipals

València Notícies | Redacció.- Els programes d’esport escolar impulsats per la Fundació Esportiva Municipal dels Jocs Esportius i les Escoles Esportives municipals estan a punt de començar, no obstant això encara queden uns pocs dies per a poder seguir inscrivint-se.

Escoles Esportives municipals

Dirigit a xiquets entre 4 i 18 anys, este programa ofereix la possibilitat de fer esport, dirigit per tècnics esportius qualificats, en les instal·lacions del mateix centre educatiu, així com en alguns poliesportius municipals en horari no lectiu i dies laborals, facilitant així la conciliació familiar.  El termini d’inscripció és fins al 15 d’octubre.

1

Este curs presenta novetats, com que tots grups escolars són mixtos i l’ampliació del programa a 26 disciplines, després de la inclusió de les modalitats de rugbi i triatló o la incorporació al programa d’activitats en el pavelló de la Malva-rosa. Este pavelló s’incorpora així a l’oferta del programa amb 4 modalitats: voleibol, bàsquet, handbol i karate en horari de vesprades de dilluns a divendres.

Jocs Esportius municipals

Des del 20 de setembre fins al 6 d’octubre pots inscriure’t en este programa d’esport escolar de la Fundació Esportiva Municipal de València.

La inscripció es fa a través d’un centre educatiu, un club esportiu o qualsevol entitat, pública o privada, que estiga degudament legalitzada, amb domicili social en el terme municipal de València, a través de la plataforma d’internet habilitada per a facilitar a les entitats la inscripció i tramitació de les llicències: http://www.fdmvalencia.es/es/deporte-escolar/juegos/

Es tracta de campionats de diferents modalitats, organitzats tant mitjançant lliga regular com per jornades. Estan dirigits a menors nascuts entre 1999 i 2001 i s’estableixen diferents categories per edats. Comencen el pròxim 28 d’octubre.

Com a novetat, enguany es podrà competir en modalitat mixta en totes les categories, sempre que les bases de competició de l’esport en qüestió així ho permeten.

Esta edició es tornarà a implementar el programa “Valora el Joc Net”, que busca promoure els valors esportius i que premia els clubs que més net han jugat durant tota la temporada.

Agenda pròxims esdeveniments:

VIII Volta a Peu de les Falles / Runners Ciutat de València – Circuito Divina Pastora de Carreras Populares de Valencia

15 Oct 2017 | 9:00 – 12:00 |  Carrer Les Barques, 3 http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/viii-volta-a-peu-de-les-falles-runners-ciutat-de-valencia-circuito-divina-pastora-de-carreras-populares-de-valencia/

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.