Entitats valencianes a les quals *Puigdemont ha destinat 1,57 milions d’euros

1puigdemont-kUjF-620x34940abcEl gruix de subvencions de concentra en ACPV mentre Escola Valenciana rep 120.000 euros

Les unitats adscrites al Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya va destinar durant el segon semestre de 2016 més d’1,57 milions d’euros en subvencions a entitats radicades a la Comunitat Valenciana.

El repartiment d’ajudes coincideix en un nou «clima d’enteniment» entre el president català i el seu homòleg, *Ximo Puig, que s’ha plasmat en la Declaració de Palma, en la qual al costat del Govern balear es comprometen a crear un front comú «davant les polítiques estatals lesives amb el català».

Conforme ha *desveladó aquest divendres ABC, el gruix de les ajudes públiques concedides pel Govern que presideix l’independentista Carles *Puigdemont es concentra en Acció Cultural del País Valencià (ACPV), que percep 659.602 euros per a sufragar les seues activitats i una xifra idèntica per a cobrir el cost de la quota anual de la hipoteca de la seua seu en la capital del *Turia.

Li segueix *Escola Valenciana amb una subvenció per import de 120.000 euros. L’entitat cívica, que aquest diumenge celebrada els seus «Trobades» en la plaça de l’Ajuntament de València.

D’acord amb la informació subministrada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, Puigdemont ha concedit altres 79.372 euros a *Edicions del País Valencià SA. per a la publicació de la revista «El Temps» i altres 3.559 euros a la mateixa empresa (situada en l’òrbita de ACPV) per a la pàgina web eltemps.cat.

Per la seua banda, Edicions La Veu del País Valencià percep 10.096,55 euros per a la seua versió digital (laveupv.com).

La resta d’ajudes a entitats amb seu a la Comunitat Valenciana es concentren a Morella. En concret, Mes *Mut *Produccions, *SLU va rebre 9.679,86 euros per a la pàgina web comarquesnord.cat, mentre que Comunicacions dels *Ports, SA. va percebre una ajuda de 34.219 euros per a l’emissora Nord Televisió.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.