Es posen en funcionament les noves dependències mèdiques de l’Ajuntament de València

València Noticies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha estrenat les dependències de Medicina Laboral, que han sigut adequades i millorades tal com havia reclamat el personal del consistori en les darreres dos dècades. “Unes instal·lacions provisionals no poden perdurar indefinidament sense condicionar-les o adaptar-les, sobretot quan el seu ús té relació amb l’atenció sanitària de prop d’un miler de persones, en este cas, treballadores i treballadors municipals”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Las anteriores instalaciones médicas funcionaron 27 años pese a ser provisionales.
image-356483

Les dependències que s’han condicionat van ser habilitades de forma temporal en 1989 perquè hi treballara el gabinet mèdic del consistori. A pesar del seu caràcter provisional, s’han mantingut en funcionament durant 27 anys. “Este equip de govern ha manifestat sempre la seua voluntat d’optimitzar les condicions laborals de tot el personal de l’Ajuntament de València, i per a aconseguir-ho una de les necessitats més evidents era la dignificació de l’espai on s’atén mèdicament empleats i empleades municipals”, ha afirmat Campillo. Amb la reforma es garantix el dret a la intimitat del personal que treballa en el gabinet i també al personal que hi és atés, ja que s’han ampliat les dependències.

La rehabilitació de les dependències mèdiques del consistori ha tingut un pressupost de 59.963,51 euros. També s’ha facilitat l’accés de lliteres a les dependències. La vida útil de l’actuació s’estima que arribarà a les dos dècades. “En esta ocasió, després de només 10 mesos des de l’inici del mandat, estem proporcionant al personal municipal unes instal·lacions dignes per als pròxims 20 anys. Només la desídia i la falta total d’empatia i responsabilitat de l’equip de govern anterior del Partit Popular pot explicar els 27 anys de retard amb què arriben estes dependències mèdiques dignes”, ha dit, per acabar, Campillo.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.