Es presenta una nova edició de l’exposició de l’Associació d’Artistes Alacantins

El Péndulo | Redacción.- El diputat de Cultura, César Augusto Asencio, va presentar ahir una nova edició de l’exposició ’60 Artistes Alacantins–Saló de Tardor 2015′ que reuneix una sèrie d’obres de diferents tècniques, seleccionades pel col·lectiu, i estarà exposada fins al pròxim 29 d’octubre en la seu de l’associació alacantina.

‘60 Artistas Alicantinos-Salón de Otoño 2015’ une la contemporaneidad con la tradición así como la propuesta abstracta.La mostra, inaugurada per Asencio i el president de l’Associació d’Artites Alacantins, Juan Antonio Poblador, ofereix al públic diferents tècniques artístiques i temàtiques que, segons el diputat de Cultura, “són un exponent clar de la diversitat, de la passió i de l’esperit emprenedor dels artistes de la província d’Alacant”.

El diputat de Cultura va destacar també durant l’acte que “des del Govern provincial liderem el foment de l’art a la província en col·laboració amb els altres actors del panorama cultural i posant l’accent, principalment, en la formació integral dels més joves, a través de la signatura de convenis amb les universitats establides al territori o, com en aquest cas, amb el suport incondicional a l’associacionisme emergent i espontani dels creadors plàstics alacantins”.

’60 Artistes Alacantins–Saló de Tardor 2015′ uneix la contemporaneïtat amb la tradició, així com la proposta abstracta amb la reproducció romàntica del paisatge alacantí. Són obres d’altres socis del col·lectiu seleccionades per ells mateixos i es poden visitar en la seu de l’associació de dilluns a divendres, de 18:00 a 21:00 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.