Es reforça la senyalització del carril bici de la ciutat per a millorar la convivència entre vianants i ciclistes

València Noticies | Redacció.- La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha reforçat la senyalització del carril bici en zones on el pas dels vianants és prioritari al de les bicicletes. Amb esta actuació es pretén assegurar la protecció del vianant.

Des del mes de març s’han prolongat els passos de vianants sobre carril bici i s’ha reforçat el senyal de cediu el pas a l’altura de les parades de l’EMT en quatre zones de València. Estes àrees són la dels carrers Reus-Ruaya i proximitats; Peris i Valero; Joan Llorenç i l’avinguda de Blasco Ibáñez amb algun carrer adjacent.

Desde el mes de marzo se han prolongado los pasos de peatones sobre carril bici.
image-382470

El reforç per a millorar la seguretat i la convivència entre ciclistes i vianants en tot l’entramat del carril bici de València es farà progressivament i té previst completar-se a final d’enguany i principi de l’any pròxim.

Com ha assenyalat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, “el reforç no passa només per la prolongació de passos de vianants ben visibles sobre el carril bici sinó que, també, a l’altura on hi ha parades de l’EMT a les quals accedixen les persones creuant el carril bici, s’han reforçat els senyals de cediu el pas per a remarcar la preferència de vianants en estos punts”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.