Esport destina 150.000 euros a les ajudes a entitats locals que organitzen competicions intermunicipals en el marc dels Jocs Esportius

Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (2)La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ la resolució de la convocatòria de les ajudes destinades a les entitats locals que organitzen competicions intermunicipals dins dels XXXVI Jocs Esportius. Per a això, la Conselleria hi ha destinat un import màxim de 150.000 euros, la qual cosa suposa un increment d’un 87,5% respecte a la convocatòria de 2017.

L’objectiu de les ajudes és fomentar la participació d’entitats locals en els Jocs Esportius, per a augmentar el nombre de participants en activitats esportives en edats escolars. Així, ajuda entitats que ja tenien aquest tipus de competicions intermunicipals i convida noves entitats a participar en aquests esdeveniments, que faciliten la pràctica de l’esport en els xiquets i xiquetes.

Aquestes ajudes han sigut concedides a un total de 16 entitats municipals, com són els ajuntaments d’Alcoi, Alacant, Benidorm, Biar, Orihuela, Benicarló, Chelva, Gandia, Godella, Sagunt i Tavernes de la Valldigna, així com a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida; la Mancomunitat Camp de Túria; el Consorci per a la Gestió de Recursos, Activitats i Serveis en l’Àmbit Esportiu de l’Horta; la Fundació Esportiva Municipal de València, i el Patronat Municipal d’Esport de Castelló de la Plana.

Les entitats beneficiàries d’aquestes ajudes són entitats locals, entitats o organismes públics vinculats o dependents de l’Administració local o altres entitats privades d’àmbit local el capital o dotació social de les quals pertanga íntegrament a una o diverses entitats locals, amb competència en matèria d’esport, i que organitzen competició intermunicipal.

Així mateix, en aquestes competicions han de participar, almenys, tres municipis i han de competir un mínim de quatre equips en una mateixa categoria i modalitat esportiva. A més, la celebració de trobades o competició esportiva ha de ser periòdica i de duració prolongada.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.