Esport i solidaritat se citen este cap de setmana als carrers de la ciutat

València Notícies | Redacció.- Els carrers de la ciutat s’ompliran este diumenge d’activitat. Esport i solidaritat són els motius de les principals convocatòries que trauran al carrer ciutadans i ciutadanes en diferents cites, per a les quals s’han previst dispositius especials de trànsit dirigits a garantir el decurs normal i la mobilitat de les persones i vehicles.Cierre plaza del Ayuntamiento.

Entre les 9 i les 11:30 hores del diumenge 29 se celebraran la Patinada Popular, la Master Class de Spinning, la Carrera Run Càncer, la Marxa Nòrdica i la Marxa a Peu. Excepte la Master Class de Spinning, que tindrà lloc al passeig de l’Albereda entre el Pla del Real i el pont de l’Exposició, la resta d’activitats es realitzaran en el mateix espai.

Serà l’itinerari definit pel passeig de l’Albereda, pont de l’Exposició, carrer del Justícia, Porta de la Mar, carrer del General Palanca, plaça del Temple, carrers del General Tovar i de la Pau, plaça de la Reina, carrer de Sant Vicent Màrtir, plaça de l’Ajuntament, avinguda del Marqués de Sotelo, carrers de Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, plaça del Temple i pont del Real, per a tornar novament al passeig de l’Albereda.

A les 6:15 hores del diumenge es tallarà el trànsit rodat a l’Albereda, entre el Pla del Real i el pont de l’Exposició, i a partir de les 8:00 h ja es faran els talls corresponents per a tancar el carrer de Guillem de Castro, desviant el trànsit pel pas inferior d’Àngel Guimerà i el carrer de Jesús; i també a l’altura del pont de les Arts, la qual cosa impedirà l’accés per la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria.

A més, com cada últim diumenge de mes, la plaça de l’Ajuntament estarà tancada al pas de vehicles, excepte per a residents, EMT, taxis, vehicles d’emergència i bus turístic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.