BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Estabilitzat l’incendi de Llutxent

avioneta-llanca-retardants-incendi-Llutxent_2066803400_55928319_651x366Continuen les tasques d’extinció a les zones afectades pel foc, que ha arrasat 3.000 hectàrees

Durant la nit els mitjans terrestres han estat treballant en dues zones que continuaven actives  “sense descans”, ajudats per la pluja, encara que ha sigut poc intensa, i la humitat alta, així com per drons que formen part de l’operatiu d’extinció i que han sobrevolat tota l’àrea de l’incendi.

Per a avui s’espera una baixada important de la humitat, especialment a partir de les 14 hores, de manera que les condicions climatològiques es podrien “endurir”, segons ha indicat l’inspector en cap del Consorci de Bombers de València, José Miguel Basset.

A les 10.30 hores està prevista una reunió de coordinació dels serveis d’extinció per analitzar l’evolució de l’incendi durant aquesta nit i adoptar les mesures en l’estratègia de control. També s’avaluarà si es manté l’evacuació de les persones desallotjades, més de 2.600. El foc ha calcinat unes 40 cases.

Fonts d’Emergències de la Generalitat Valenciana han informat a EFE que aquesta nit ha sigut tranquil·la per als serveis d’extinció, que han pogut treballar sense complicacions.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.