‘Estació del Nord de València es desperta amb una vintena de llaços grocs

retira-Grups-Defensa-Resistencia-GDR_2078202220_56312619_651x366El PP ha exigit a Ximo Puig que “immediatament condemni els fets i persegueixi els culpables”

L’Estació del Nord de València, la més important de la ciutat, s’ha despertat avui amb una vintena de llaços grocs a la tanca de la façana principal, segons han confirmat a Efe fonts de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif). El personal de seguretat que custodia l’edifici ha contactat amb la policia espanyola i, finalment, s’han retirat aquests símbols que reclamen la llibertat dels dirigents catalans empresonats.

Davant d’aquest fet, la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha exigit al president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, que “immediatament condemni aquests fets i persegueixi els culpables”. Per a la dirigent conservadora, aquests llaços són “l’exemple de la ruptura de la convivència democràtica”, i ha assegurat que la seva formació no “permetrà ni consentirà aquestes actituds antidemocràtiques” ni que els “projectes que volen trencar la convivència pacífica i democràtica es traslladin a aquesta comunitat”.

L’aparició dels llaços ha coincidit amb la polèmica generada diumenge per les declaracions del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, que va reclamar la fi de la presó preventiva per als polítics catalans, la qual cosa ha provocat que avui el Partit Popular hagi presentat al Parlament valencià una petició en què es reclama la reprovació de Morera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.