BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ettaichmi i Serrano lideren la penúltima prova del Circuit de Carreres de la Dipu

El XVIII Circuit de Carreres Populars de la Diputació va escriure ahir el seu penúltim capítol amb la XXXIII Volta a Peu del Far de Cullera, en la que Hicham Ettaichmi i Mª Antonia Serrano van coronar el podi de la categoria absoluta.

1 IMG_4298
image-247187

L’absència de Jouad Oumellal i Irene Espí, ja capdavanteres absoluts del circuit de la institució valenciana, va provocar aquest canvi de papers en els protagonistes. Malgrat l’amenaça de pluja, la prova es va desenvolupar amb normalitat i Ettaichmi va aconseguir una contundent victòria a només 41 segons de distància del corredor local, Agustín Sieres. En la resta de categories masculines, Jorge Tomás va triomfar en Veterans B i Óscar Peris va fer el propi en la categoria Promesa. Llorenç Antón de Guadassuar va véncer en Junior, mentre que Jesús Martín Segon va guanyar en Veterans C. Per la seua banda, Mª Antonia Serrano va obtenir la victòria en la categoria femenina, ja que l’absència d’Irene Espí, Raquel Landín, Isabel Checa i Amelia Martín va deixar oberta aquesta lluita. Serrano, corredora del Runners València, que pertany a la categoria Veterana-B de més de 50 anys, ha participat en totes les proves del circuit i ha vençut sempre en el seu grup d’edat.  El podi absolut ho va completar Begoña Doménech i la corredora de Cullera, Raquel Almiñana.  Magda Vil, per la seua banda, va triomfar en Veteranes C, Carmen Solanes es va imposar en la categoria promesa i María Gàlvez en Juniors. Per clubs, la Colla El Parotet va encapçalar la classificació general, seguit pel Orero Paterna Runners.  A més d’oferir un bonic espectacle esportiu, la tradicional carrera de la capital de la Ribera Baixa va servir també perquè molts corredors completaren la seua participació en el circuit degà de l’atletisme popular.  Mancant una prova, un total de 830 encara poden puntuar en les 8 proves mínimes del circuit, la qual cosa suposaria una nova fita en aquest calendari de carreres.  La Pujada al Castell de Xátiva del pròxim 8 de novembre clausurarà la XVIII edició esportiva. El lliurament de premis es celebrarà

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.