banner_990x90_EFE (1)

Fallas 2015.Recta final per al Premi Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla

Premi Soler i Godes al millor article d' class=
image-170104

Premi Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla

Fallas 2015 | Redacción.Les comissions de falla estan immerses estos dies en una activitat frenètica rematant els seus llibrets. Col·laboradors literaris i plàstics fan arribar els seus treballs i les impremtes bullen.

Per això, vos recordem que el diumenge 15 de febrer (a les 23.59 hores) acaba el termini per a participar en el Premi Soler i Godes de les lletres Falleres. Amb este guardó, que arriba a l’onze edició, l’Associació d’Estudis Fallers vol reconéixer l’esforç que duen a terme les comissions falleres amb l’edició dels seus llibrets i la creació literària dels autors, que representen una destacada aportació al patrimoni cultural de la festa.

El Premi Soler i Godes premia el millor article de temàtica fallera publicat en un llibret de falla de la ciutat de València i la comarca de l’Horta. Este guardó està dotat amb 600 euros, dividits en 300 euros per a l’autor o autors de l’article i 300 per a la comissió de falla que el publica en el seu llibret.

Participar en el premi és tan fàcil com enviar un correu electrònic a <premisolerigodes@lletresfalleres.info>.

Les bases íntegres es poden consultar en la web <www.lletresfalleres.info>.

El Premi Enric Soler i Godes està patrocinat per l’editorial Denes, la Federació de Falles Benicalap-Campanar, l’Ajuntament de Burjassot, l’Ajuntament de Mislata i l’Ajuntament de Paterna.

El 15 de febrer també acaba el termini per a participar en les altres categories dels Premis de les Lletres Falleres: el premi Malva a la millor poesia satírica, el premi Mocador al millor assaig sobre Falles i cultura popular i els premis Mestre Ortifus a la portada i coherència temàtica d’un llibret. Tota la informació la trobareu en la web <www.lletresfalleres.info>.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.