Fernando Giner (C’s): “Ribó vol acabar amb el moviment veïnal”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, d’estar en contra del moviment veïnal i de la societat civil actual. “Ribó vol acabar amb el moviment veïnal”, ha dit Giner, després de la reunió d’este matí amb María José Broseta, presidenta de la Federació de Veïns de València, i la seua junta directiva, que agrupa a més 70 associacions i més de 15.000 persones. A la reunió han acudit també els regidors de C’s en l’Ajuntament de València Narciso Estellés, Amparo Picó, María Dolores Jiménez i Manuel Camarasa.

Reunión de Ciudadanos con María José Broseta.
image-380679

“Podemos i els seus socis volen desmuntar a la societat civil actual”, ha dit Fernando Giner, que aposta per “posar en valor el treball que històricament han realitzat els moviments veïnals”. El líder de C’s ha afegit: “Podemos no hauria de fer experiments per a controlar els barris”.

Per a concloure, Fernando Giner ha dit: “No permetrem que als moviments veïnals se’ls prive de l’espai físic que necessiten per a la seua activitat. Ribó sap que ofega al moviment veïnal sense els locals”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.