Ferri: “Treballem per fer real el compromís que la nostra ciutadania tinga una ràdio i televisió públiques i en valencià”

ferri-roda-ajudes
image-273011
El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha afirmat que “durant aquestos dos anys que han passat des del tancament de RTVV, per fi comença a veure’s una llum al final del túnel, amb la Proposició de Llei que estem debatent al parlament valencià per a la recuperació del servei públic de ràdio i televisió. Esta llei serà el primer pas d’un camí on haurem de sumar esforços tots els que volem uns mitjans públics, plurals, de qualitat i en valencià”.

Després de les compareixences sobre la proposició de llei i de la presentació del document de la comissió interuniversitària per a fixar les bases del còm i què ha de ser el nou ens públic, ara hem de començar en les Corts les sessions de la Comissió de RTVV, per tal de treballar amb l’objectiu final de complir amb el nostre compromís: fer que siga una realitat que la ciutadania valenciana dispose d’una ràdio i televisió públiques i en valencià”.

És un camí que hem de fer sense pressa però sense pausa. Cada dia que passa sense una ràdio i una televisió públiques i en valencià s’estan vulnerant els drets del nostre poble. Volem tornar a tindre uns mitjans públics però sobre tot que estos siguen útils i valorats per la societat”.

Aconseguir aquesta fita és un dels objectius del Govern del Botànic, un Consell que prima els drets fonamentals de la ciutadania, com ara el dret a la informació i a la llibertat d’expressió. Precisament, els temps d’obscurantisme i censura arribaren a la seua fi el 24 de maig, amb el govern sorgit de les urnes. I prompte el fos a negre donarà pas al color de la pluralitat. I el colp d’Estat mediàtic es revertirà amb uns mitjans públics on tindran cabuda tots els valencians i valencianes”, ha conclòs Fran Ferri.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.