Festes agrupa el repartiment de llibrets, cintes i polseres de Magdalena per a facilitar la tasca

Patronat i Junta editen 55.000 programes amb els actes oficials i incrementen fins a 60.000 el nombre de polseres

El Patronat Municipal de Festes i la Junta de Festes han decidit agrupar el repartiment de llibrets, cintes i polseres de la Magdalena, i també vales de rotllo i postals, amb l’objectiu d’evitar que les persones interessades hagen de fer dues cues, com havia passat fins ara amb el repartiment de llibrets, cintes i vals de rotllo d’una banda i les polseres per un altre.

El repartiment del llibret, cintes i polseres començarà el dimarts que ve a les 17.00 en la plaça Major i continuarà dimecres i dijous en el mateix emplaçament en horari de 17.00 a 20.00. Com és tradicional, el programa anirà acompanyat de la cinta verda. A més, enguany tornaran a repartir-se programes de les festes de la Magdalena en les tinences d’Alcaldia el dimecres i el dijous de 10.30 a 13.00 hores. En tots dos casos, el repartiment és possible gràcies als voluntaris de diferents associacions ciutadanes, gaiates i ens vinculats.

D’aquesta manera, es pretén que solament calga fer una cua per a aconseguir tres dels símbols més significatius de les festes, com són el llibret, la cinta verda i la polsera, a més de facilitar que arriben a tots els districtes de la ciutat amb dos matins de repartiment en les tinences. Cada persona podrà arreplegar un màxim de dues unitats de cadascun dels elements que es reparteixen fins a esgotar existències.

El Patronat Municipal de Festes i la Junta de Festes han editat 55.000 exemplars del llibret, els mateixos que l’any passat, mentre que ha augmentat el nombre de polseres fins a les 60.000, de les quals 1.000 ja s’han repartit en Fitur per a promocionar les festes de la Magdalena. Cal recordar que el disseny de la polsera oficial de la Magdalena es tria per concurs. El jurat va optar pel disseny presentat per Mónica Toledo Llorens entre un total de 128 propostes presentades. L’autora, de família molt vinculada al món de la festa, ha sigut padrina de la Gaiata 7 Cor de la Ciutat i dama de la ciutat.

La proposta guanyadora incorpora elements característics de les festes fundacionals i de la cultura castellonera en un disseny modern on preval el color verd i la bandera de Castelló. La polsera porta per lema Magdalena festa plena i incorpora elements com l’ermita de la Magdalena, les canyes, el rotllo, una gaiata i quatre figures vestides amb els vestits típics.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.