Finalitzen les obres en el carrer Parot junt amb el parc de Benicalap

València Notícies | Redacció.– El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització Vicent Sàrria ha anunciat hui que les obres d’urbanització del carrer del Parot en Ciutat Fallera han finalitzat després de dos mesos de treballs.obras-en-la-calle-parot

El projecte, executat amb un cost de 121.040 euros, ha permés ampliar la calçada del carrer del Parot i construir noves voreres que voregen i delimiten l’àmbit de la futura ampliació del Parc de Benicalap, així com renovar la xarxa d’enllumenat i sanejament.

L’àmbit d’actuació d’este projecte el constituïx el carrer del Parot, en el tram entre els carrers del Tabal i la Dolçaina i d’Emili Camps i Gallego, així com les connexions amb ambdós carrers.

Les actuacions han inclòs l’ampliació de la calçada actual i l’execució de la vorera de la part oest, on existia prèviament una zona en solars. En la part del carrer prèviament urbanitzat, s’ha renovat completament el paviment, vorades i rigola de la vorera est, que es trobava en mal estat, i s’han ampliat les dimensions dels escocells existents. A més, s’ha estés aglomerat asfàltic en tota la superfície de calçada.

Els veïns de Ciutat Fallera, ha assenyalat Sàrria, disposen des d’ara “d’un nou carrer que delimita l’ampliació del Parc de Benicalap, urbanitzat amb voreres àmplies que milloren la mobilitat amb seguretat per als veïns”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.