BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

FN | L’alcaldessa signa la pòlissa que permetrà invertir altres 10 milions a Castelló

04-08-2017 La alcaldesa firma la póliza que permitirá invertir otros 10 millones en CastellónL’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, al costat del regidor de Gestió Municipal i Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha signat avui una pòlissa de crèdit de 9,8 milions d’euros amb el Banc de Sabadell que permetran al consistori realitzar importants inversions en la ciutat, alguna d’elles de gran transcendència social com la compra per sis milions d’euros de l’antiga caserna Tetuán XIV. Amb açò, es podrà engegar el centre d’atenció de malalts d’Alzheimer, tancat en 2012, i donar compliment a una reivindicació inclosa en el Pacte del Grau.
Altres inversions que es podran atendre són la compra d’un nou camió de bombers amb acte-escala d’extinció d’incendis, l’obtenció de sòl dotacional, i el cofinançament de projectes inclosos en l’Estratègia de Desenvolupament Sostenible i Integrat (EDUSI), que també disposen de fons de la Unió Europea, relacionats amb la rehabilitació d’espais urbans degradats en la ciutat i el foment de l’eficiència energètica.
En la signatura han estat al costat de Marco els directius del Banc de Sabadell Manuel Esbrí, Francisco Lisarde i Cristóbal Peña, aquest últim director regional de la citada entitat bancària.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.