Fútbol base amb una vessant solidaria

IMG_2846

 

Enric Porcar ha presentat aquest matí el IV Torneig Pretemporada de Futbol Provincial, que comença aquest cap de setmana al Chencho

 

Ahir se presentà al saló de plens de l’Ajuntament de Castelló el quart Torneig Pretemporada de Futbol Provincial de Castelló. El campionat començarà aquest dissabte i al llarg dels propers tres caps de setmana es disputaran 360 partits a les instal·lacions esportives Chencho. Hi participaran 163 equips de set categories de futbol base, un total de 2400 esportistes. El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat l’envergadura de l’esdeveniment: “El torneig aglutina molta gent en unes instal·lacions esportives, les del Chencho, que estan perfectament adaptades per aquest tipus de campionats i que de fet ja n’alberguen varis al llarg de l’any”.

 

Porcar també ha recalcat la “vessant educativa i solidaria” del torneig com a aspecte diferencial. Sota el lema ‘Que la tornada a l’escola sigui més fàcil’, s’arreplegarà material escolar com a quota d’inscripció i es repartirà a les escoles més necessitades de Castelló. El coordinador del torneig, Ricardo Stasi, ha explicat l’objectiu educatiu: “Apropar als xiquets i xiquetes a la realitat, perquè segurament ells demanen una regla o una llapis a casa i no hi ha cap problema, però això no passa a tots els llocs”. Stasi també ha tingut unes paraules d’agraïment per als àrbitres, responsables de mantenir la disciplina “tant en el camp com a la grada”.

 

El torneig l’organitzen el Club Esportiu Olímpic Castelló, el Club de Futbol Jubelama i el CD Castelló amb la col·laboració de COASVECA. El coordinador de futbol base del CD Castelló, Ivan Medall, ha declarat: “Creem que nosaltres tenim una responsabilitat com un dels clubs històrics de la ciutat. Reclamem molts drets per ser club històric i això requereix també una responsabilitat a l’hora d’aparèixer en espais públics com aquest torneig”.

 

Enric Porcar ha agraït la participació dels organitzadors, animant als aficionats a l’esport de Castelló a participar i a aportar material escolar el proper dissabte, a partir de les nou del matí al complex esportiu Chencho.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.