Garcia: “Aprofitar un agermanament cultural amb finalitats ocultes és propi de la dreta radical”

IMG_2305-e1488199058482El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha manifestat que “PP i C’s barregen política i cultura amb la seua declaració institucional en contra del dret a decidir”

 El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha volgut manifestar hui el seu rebuig a la declaració institucional que PP i Ciudadanos han presentat en contra del referèndum convocat pel Parlament Català per a l’1 d’octubre, en la qual “aprofiten l’agermanament de Castelló amb la ciutat de Lleida per barrejar-lo amb el conflicte entre el Gobierno central i el Govern català”.

Així, el portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, ha avançat que en la Junta de Portaveus celebrada aquest matí el seu grup municipal ha “vetat la declaració presentada conjuntament pel PP i Ciudadanos perquè entenem que és una vergonya barrejar política i cultura”.

Garcia ha recordat que “Castelló i Lleida són i seran ciutats agermanades amb una motivació històrica i cultural i, independentment del color polític dels seus regidors, Lleida sempre serà la ciutat on es va signar la Carta Pobla que va generar la fundació de la nostra ciutat”.

El dirigent de Compromís ha finalitzat dient que “tractar d’aprofitar un agermanament cultural i històric amb finalitats ocultes ens sembla vergonyós i propi d’aquesta extrema dreta” que conformen el Partit Popular i Ciudadanos a l’Ajuntament de Castelló.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.