Gestalgar crearà una cooperativa de dones per a treballs d’ajuda domiciliària

SONY DSC

SONY DSC

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha rebut l’alcalde de Gestalgar, Raúl Pardos, qui ha acudit a la Diputació de València amb Nacho Marzal, regidor de Serveis Socials, Sanitat, Participació i Turisme, per a presentar un nou projecte social d’ajuda a les persones més necessitades del municipi.

Aquest poble dels Serrans, amb una població de vora 700 habitants, «té molts veïns majors i altres amb problemes d’autonomia personal que necessiten ajuda en les seues cases» —segons ha comentat l’alcalde.

D’ací ha nascut la idea de crear una cooperativa de dones del poble que treballaran en ajuda domiciliària per a persones majors amb problemes de mobilitat especial i famílies desestructurades i sense recursos.

A part del benefici de crear una cooperativa de dones, Berenguer ha destacat la importància que «hi haja gent disposada a formar-se i treballar en temes d’assumptes socials, perquè són moltes les persones dels pobles que amb aquestes ajudes poden seguir vivint en les seues cases i no estar tan soles o desateses».

D’altra banda, la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha informat l’alcalde i el regidor de Gestalgar que, l’any pròxim, les ajudes en serveis socials de la Diputació s’ajustaran a les necessitats que els transmeten els municipis i no a programes preestablits des de la institució provincial.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.