Guadassuar soŀlicita la coŀlaboració del Patronat per a la promoció de les seues festes

Guadassuar_0_0L’Ajuntament de Guadassuar ha soŀlicitat la coŀlaboració del Patronat de Turisme València, Terra i Mar per a la promoció de les seues festes tradicionals.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit recentment amb l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, per a conéixer les necessitats turístiques del municipi.

Montañana ha explicat en el transcurs de la reunió la importància de «les festes tradicionals i la fira, que enguany fa tres-cents anys d’antiguitat acreditats documentalment i se celebra el gener amb motiu de la festivitat de Sant Vicent Màrtir».

«A més d’aquesta fira cultural, festiva, lúdica i tradicional, a Guadassuar celebrem fa vint-i-tres anys la fira agrícola, on presentem les principals novetats en aquest sector» —ha afegit el responsable municipal.

Per la seua banda, la diputada s’ha mostrat disposada a coŀlaborar en la promoció de les festes tradicionals de Guadassuar i li ha transmés a l’alcalde que, «a partir de l’any pròxim, obrirem una nova línia de subvencions objectives per a coŀlaborar amb els ajuntaments de la província en les seues iniciatives turístiques».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.