Giner: “A Ribó se li està entravessant la legislatura”

València Notícies | Redacció.- “A Ribó se li està entravessant la legislatura”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València Fernando Giner, després d’analitzar el capítol d’inversions reals de l’Ajuntament de València fins al 31 de maig d’enguany.Fernando Giner.

El portaveu de Ciutadans ha qualificat de “lamentable” que Ribó i tots els regidors de Compromís hagen tret pit hui de les millores aconseguides per a València en el terreny econòmic. “Exigimos a Ribó que explique en què consistixen les millores de què parla i com han beneficiat als valencianos”, ha afegit Giner.

“La adjudicació del pressupost en data 31 de maig és del 32,19%, és a dir 12 punts percentuals menys que en 201,6 que va ser del 44,14%”, ha declarat Giner qui ha fet insistència en la incapacitat de gestió de Ribó. “Gestionar és de sentit comú, això és precisament la nova política, sentit común”, ha dit.

“Es absurd que l’alcalde presumisca del romanent i dels comptes sanejades, quan no està duent a terme la majoria de projectes per a la ciutat de Valencia”, ha declarat Giner qui ha especificat que l’ajuntament ha adjudicat un 27% menys que en el mateix període de l’any.

Per a concloure, el portaveu de Ciutadans ha destacat que en tots els intervencions publiques Ribó fa menció de ‘la lentitud amb què actua l’administración’. “¿No serà que Ribó no sap gestionar el nostre ajuntament i no sap per on fa aigües el seu govern tripartit? “, hi ha declarat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.