Giner a Ribó: “Tras la pujada de la desocupació a l’agost, pensa pujar l’IBI als comerços i les famílies?”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha preguntat a l’alcalde de València, Joan Ribó, si “després de la pujada de la desocupació a l’agost, pensa pujar l’IBI als comerços i les famílies?”.

Fernando Giner.
image-419306

“Les dades de la desocupació en la ciutat de València són molt preocupants, són pitjors que els de la província de València, pitjors que els de la Comunitat i molt pitjors que els del conjunt d’Espanya”, ha dit Fernando Giner, després de conéixer les dades del Servef sobre la desocupació de menors de 25 anys que reflectixen un increment dels desocupats jóvens de més del 6% en la ciutat a l’agost respecte al mateix mes de l’any passat.

Mentres la desocupació juvenil ha crescut un 6,1% en la ciutat de València en taxa interanual, en la província de València ha descendit un 9,8% el nombre de desocupats jóvens, en la Comunitat Valenciana, un 11,5% mentres que el descens en el conjunt d’Espanya s’ha situat en el 14,7% entre agost de 2015 i el mateix mes d’enguany. “La pujada de la desocupació juvenil i la brevetat dels contractes temporals demostren que la precarietat està instal·lada en el mercat laboral dels jóvens i que este problema no s’està solucionant”, ha dit el portaveu de C’s.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.