Giner a Ribó: “Tras la pujada de la desocupació a l’agost, pensa pujar l’IBI als comerços i les famílies?”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha preguntat a l’alcalde de València, Joan Ribó, si “després de la pujada de la desocupació a l’agost, pensa pujar l’IBI als comerços i les famílies?”.

Fernando Giner.
image-419306

“Les dades de la desocupació en la ciutat de València són molt preocupants, són pitjors que els de la província de València, pitjors que els de la Comunitat i molt pitjors que els del conjunt d’Espanya”, ha dit Fernando Giner, després de conéixer les dades del Servef sobre la desocupació de menors de 25 anys que reflectixen un increment dels desocupats jóvens de més del 6% en la ciutat a l’agost respecte al mateix mes de l’any passat.

Mentres la desocupació juvenil ha crescut un 6,1% en la ciutat de València en taxa interanual, en la província de València ha descendit un 9,8% el nombre de desocupats jóvens, en la Comunitat Valenciana, un 11,5% mentres que el descens en el conjunt d’Espanya s’ha situat en el 14,7% entre agost de 2015 i el mateix mes d’enguany. “La pujada de la desocupació juvenil i la brevetat dels contractes temporals demostren que la precarietat està instal·lada en el mercat laboral dels jóvens i que este problema no s’està solucionant”, ha dit el portaveu de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.