BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner: “Con un alcalde a temps parcial, Grezzi dirigix la ciutat”

València Notícies | Redacció.- “La degradació de la ciutat és el resultat de la descoordinació i desastrosa gestió del tripartit”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València Fernando Giner en el seu discurs en el debat de l’Estat de Ciutat celebrat hui a València. Giner ha destacat que “com a València hi ha un desgovern la mobilitat domina la ciutat i Grezzi és qui dirigix de facto”.

Sobre este assumpte, Fernando Giner hi ha acusat a Ribó de “portar els problemes interns del seu partit a la primera línia de la bancada”. “Compromís no governa una ciutat, dirigix un tripartit. El seu continu cainismo està tenint conseqüències greus en la gestió d’este ajuntament”, ha afegit.

El portaveu de Ciutadans ha responsabilitzat a l’alcalde de l’elevada taxa de desocupació que patix la ciutat de València desocupació a València ciutat, que està per damunt de la mitjana de la Comunitat i d’Espanya. “Si parlem de la desocupació juvenil, mentres que a Espanya està per davall del 40%, a València per damunt del 50%”, ha explicat el portaveu de Ciutadans, qui ha afegit: “Esta és la nostra desgràcia i la nostra realitat”.

Giner ha posat la veu d’alarma en les gravíssimes deficiències en matèria d’accessibilitat que té la ciutat de València, “un assumpte que ni tan sols ha anomenat Ribó en el seu discurs”.

 Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.