Giner insta Ribó a informar els ciutadans sobre la sentència del TC sobre l’impost de plusvàlues

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha instat l’alcalde de València, Joan Ribó, que informe tots els ciutadans sobre la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’impost de plusvàlues. “El Ajuntament de València ha d’agilitzar al màxim tots els mecanismes per a informar els ciutadans i, si és el cas, tornar l’impost injustament cobrat després d’haver de malvendre els seus viviendas”, ha dit Giner, que ha recordat que “la crisi va portar a moltes famílies a haver de desprendre’s de les seues vivendes per davall del preu a què les van adquirir” . “A dia de hui hi ha moltes famílies que s’han que “han quedat arrere i no han aconseguit recuperarse”, ha destacat.Fernando Giner.

La recaptació de l’impost de plusvàlues per a enguany està pressupostat en 32,5 milions d’euros. Davant del risc que no s’aconseguixes esta quantitat, Giner ha demanat a Ribó que compte què pensa fer respecte d’això i com pensa adequar el pressupost. “No s’ha de tocar ni les inversions, ni les polítiques socials ni les polítiques d’ocupació. Ribó no ha de pensar novament a pujar els impostos per a tapar forats”, ha dit Giner.

Respecte a la moció perquè València aprofite la conjuntura del Brexit per a captar ocupació d’alt valor afegit, Giner ha dit: “España està licitant per ser una nova seu dels servicis financers que puguen eixir de Regne Unit i València no es pot quedar fora d’este partit. Tenim grans professionals en la ciutat i molts jóvens que s’estan formant pel que preparar la ciutat per a esta situació representaria ficar a la ciutat en un procés de creixement econòmic”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.