Giner: “La legislatura de Ribó és la dels compromisos incomplits amb 60 milions en infraestructures per ejecutar”

València Notícies | Redacció.- “Cuando es governa cal complir els compromisos amb els ciutadans. La legislatura de Ribó és la dels compromisos incomplits amb 60 milions en infraestructures per ejecutar”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (C’s) Fernando Giner, que ha lamentat que, a falta de menys de dos setmanes per a acabar l’any, la mitat de les inversions previstes en el pressupost de l’Ajuntament de València no s’han pagat. Tal com reflectix l’estat d’execució de gastos a 30 de novembre, el crèdit disponible per a inversions ascendix a 128 milions d’euros mentres els pagaments ordenats es queden en només 58 milions.fernando-giner

El portaveu de Ciutadans ha afirmat: “Els compromisos de Ribó s’han convertit en paper mullat. No s’assembla en res el que diuen en el pressupost amb el que després fan”. Entre els incompliments més cridaners estan partides com la destinada a millores d’infraestructures (4,4 milions promesos i 0,2 pagats) , la remodelació de jardins (2,9 milions promesos i 77.000 euros pagats) , la renovació de clavegueram (950.000 promesos i 123.000 pagats) i la reparació de ponts, passarel·les i ponts (500.000 euros promesos i 88.000 pagats) , entre altres inversions compromeses i no executades.

Altres partides que no s’han executat són la construcció del camp de futbol de Malilla i la reforma dels edificis de la Devesa-Albufera. A més, Giner ha apuntat: “Ribó ha abandonat els seus projectes estrela. No s’ha construït cap vivenda a pesar de reservar 1,2 milions d’euros ni s’ha rehabilitat el Setrill de Marxalenes, para  , per a la que es va pressupostar 647.000 euros”.

D’altra banda Giner, ha recriminat la falta de coordinació entre l’Ajuntament i la Generalitat en el que afecta el CEIP 103. “Las dos institucions es passen la pilota en el que a l’informe d’ADIF respecta i cada dia la construcció del nou col·legi es demora més”.

El portaveu de C’s ha recordat que 2016 acabarà sense que s’haja posat la primera pedra del nou CEIP 103 quan el pla d’infraestructures educatives indica que el nou col·legi començaria a construir-se en el segon semestre d’enguany.

El portaveu de Ciutadans (C’s) ha afirmat: “Hui hem de felicitar-nos d’haver contribuït que no entre aigua en el col·legi 103, però cal continuar treballant pel benestar de tots els ciutadans  i continuar denunciant que Marzà incomplix la seua promesa de començar les obres del nou col·legi abans de començar el 2017”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.