Giner: “La mala gestió de Ribó fa que València desaprofite oportunitats”

València Noticies | Redacció.- “La mala gestió de Ribó fa que València desaprofite moltes oportunitats a què podria optar per ser una ciutat rica en contingut i amb professionals amb moltíssim talent”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, sobre el rànquing elaborat per la Universitat de Navarra a través de l’IESE que sitúa a València en la cúa de les 50 ciutats amb major qualitat de vida.

Fernando Giner.
image-417440

L’estudi deixa en un mal lloc a València en gestió tributària i economia, “com no podia ser d’una altra manera”, hi ha assenyalat Giner. “Ribó ha d’entendre que la pressió impositiva és el que més afecta la qualitat de vida dels ciutadans i ha de ser just en els criteris que aplica a l’hora de decidir qui paga més o menys o per qué”, ha explicat.

El portaveu de C’s ha citat com a exemple les reticències de l’alcalde per a rebaixar l’IBI a les vivendes de les famílies nombroses i als xicotets comerciants. “L’ ajuntament està asfixiant als xicotets empresaris que són un motor molt important de l’economia de la ciutat, una vegada més Ribó deu llevar-se dels ulls l’embena que té i que li impedix veure les coses”.

La projecció internacional de la ciutat de València també és un dels punts dèbils en la gestió de la ciutat. “Valencia està destramuntana en el que es referix al turisme i a la seua projecció internacional”, ha explicat el portaveu de C’s. “Han passat dos estius i no hi ha un pla de turisme, només projectes i promeses. Si per la situació internacional València està rebent més turistes, el tripartit hauria de saber gestionar-lo”.

Per a concloure Giner ha recordat: “Valencia, ben gestionada, podria ser una ciutat de referència mundial”.”

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.