Giner: “Las discrepàncies entre Ribó i Costa perjudiquen el comerç valencià”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat que les discrepàncies internes de Compromís estan penalitzant al comerç de la ciutat. “Les discrepàncies entre Ribó i Costa perjudiquen el comerç valencià. No saben gestionar”, ha dit Giner.

Giner ha incidit en que els enfrontaments entre membres de Compreels meus, com l’últim entre alcalde de València, Joan Ribó, i el director general de Comerç, Natxo Costa, són habituals.Fernando Giner.

En esta línia, el portaveu de Ciutadans ha criticat que este és el quart enfrontament des del principi de la legislatura, que va començar “amb desavinences entre el regidor de Comerç, Carlos Galiana, i Natxo Costa per les zones de llibertat horària a València. Després Natxo Costa es va enfrontar a la secretària autonòmica d’Economia, Maria José Mira, pels recursos presentats. El conseller Rafael Climent també va tindre greus discrepàncies amb Maria José Mira pels informes de l’advocacia. Ara Ribó reprén esta senda que consistix a provocar problemes i desavinences en compte de solucions”.

En este sentit, el portaveu de Cs ha dit: “Des que al desembre de 2015 li vam donar un vot de confiança a Compromís amb la seua proposta de zones amb llibertat horària, Ribó ha estat de braços creuats. Ciutadans va presentar una moció al maig de 2016 per a instar l’alcalde a agafar les regnes del comerç i aconseguir una solució que eradicara la creixent inseguretat que patixen consumidors, treballadors i empresaris. Ribó porta any i mig amb els braços creuats i ara torna a escena per a augmentar la polémica”.

El grup municipal de Ciutadans en l’Ajuntament de València ha presentat per al ple, que se celebrarà dijous que ve, una bateria de preguntes sobre els horaris comercials en què pregunta per la implicació que el regidor de comerç, Carlos Galiana, estan tenint en les negociacions que s’estan desenrotllant en estes últimes setmanes.

“Els consumidors, els treballadors i els empresaris necessiten saber quan es pot obrir un comerç. La inacció i els enfrontaments només provoquen major incertesa i posa de manifest la incapacitat de Ribó per a gestionar la ciutat”, ha conclòs Giner.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.