Giner: “L’obsessió de Ribó per donar diners al separatisme ha arrossegat al tripartit a cometre un possible delicte”

CIUDADANOS RUEDA DE PRENSA SUBVENCIÓN

  • Cs València portarà a la Fiscalia l’aprovació, avui en JGL, de la justificació de la despesa d’una subvenció a el ‘Institut Ignasi Vilallonga’ amb irregularitats que podrien incórrer en un presumpte de delicte de falsedat documetal

València. “L’obsessió de Ribó per donar-li diners al separatisme ha arrossegat a l’equip de govern a cometre un possible delicte”, ha declarat el portaveu de Cs en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, qui ha exposat davant els mitjans de comunicació, que el seu grup portarà a la Fiscalia l’aprovació, avui en JGL, de la justificació de la despesa d’una subvenció a l’Institut Ignasi Vilallonga amb irregularitats que podrien incórrer en un presumpte de delicte de falsedat documental.

“Després d’analitzar l’expedient de la justificació de la despesa d’una subvenció a l’Institut Ignasi Vilallonga, entitat de l’entorn de Acció Cultural del País València, anem a procedir a lliurar la documentació en la Fiscalia perquè creiem que ens trobem davant un presumpte delicte contra l’administració pública i falsedat documental”, ha detallat el portaveu de *Cs.

El ‘Institut Ignasi Vilallonga’, amb seu social en l’edifici Octubre, igual que la resta d’associacions vinculades a Eliseo Climent, ha rebut de la Generalitat de Catalunya, des de 2002, més d’1.250.000 d’euros. Giner ha incidit que “la hipoteca del Centre Octubre la paga la Generalitat de Catalunya”.

“Recordem que Francesc Mira, president de ACPV, ha estat aquesta setmana amb Quim Torra i s’ha compromès a pagar una campanya per a pressionar als jutges i recolzar als polítics presos secessionistes. Aquesta actitud hauria de fer rectificar a Joan Ribó i Sandra Gómez”, ha censurat Fernando Giner.

“Aquest assumpte deixa veure que en el govern de Ribó la política de amiguetes és el que primera. Qualsevol associació ha de cenyir-se als terminis marcats per a justificar la subvenció rebuda”, ha assegurat el portaveu de Cs.

Per a concloure, Fernando Giner ha afirmat: “En el cas del tripartit de Ribó, si eres amic de l’alcalde, la cosa canvia. És el cas d’Eliseu Climent, l’ambaixador del separatisme a València. Deien que volien canviar les coses i el que han fet és afermar la vella política en aquest Ajuntament”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.