Giner: “Ribó està fent una ciutat a la mesura de la seua ideología”

València Notícies |  Redacció.- “Ribó està fent una ciutat a la mesura de la seua ideología”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, el qual ha assegurat que la ideologia radical de Ribó està discriminant a la majoria dels valencians. “L’alcalde ha declarat la guerra al vehicle privat mentres oferix un pitjor servici de transport públic i eleva el preu del bitllet multiviatge”, ha afirmat Giner.fernando-giner

“La ideologia de Ribó és radical i excloent. I les conseqüències les estan patint els valencians, que majoritàriament són usuaris del vehicle privat o del transport públic. Estan veient menyscaba la seua llibertat per a moure’s per València”, ha dit el portaveu de Ciutadans.

D’altra banda, Giner ha criticat l’eliminació de les places d’aparcament en l’avinguda Aragó sense oferir un pla alternatiu. “La falta de gestió fa que es duguen a terme actuacions sense mesurar les conseqüències. Els veïns i les oficines de l’entorn de l’avinguda d’Aragó necessiten tindre un lloc on poder aparcar i Ribó ha oblidat, una altra vegada, donar una alternativa”, ha explicat Giner.

En relació al tràfic de la ciutat, el regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha lamentat que el regidor de mobilitat, Giuseppe Grezzi, es negarà a adoptar mesures urgents en Baró de Càrcer durant la comissió d’Urbanisme i Medi Ambient celebrada este dilluns. “Davant d’un dels punts negres de la ciutat, la postura de Grezzi ha sigut mirar cap a un altre costat”, ha lamentat Estellés.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.