Giner: “Si Ribó no ha vingut a abaixar els impostos, Ciutadans sí”

  • El portaveu de Cs proposa abaixar un 7% l’IBI a vivendes i comerços, un 20% l’impost de circulació i reduir a la mitat els impostos de IAE i IBI a teatres i cines
  • presentación alegaciones ordenazas fiscales

València,  El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat durant la presentació de les al·legacions a les ordenances fiscals, que “Si Ribó no ha vingut a abaixar els impostos, Ciutadans sí. València s’està empobrint pel model equivocat de Ribó”. “És possible abaixar els impostos, eixir del pla d’ajust i, per descomptat, executar les inversions”, ha dit Giner després de proposar baixades d’impostos que suposaran un estalvi de 100 euros per família.

La proposta de Ciutadans contempla una baixada del 7% de tots els rebuts d’IBI que experimentaran totes les vivendes i xicotets comerços i un descens del 20% en l’impost de tracció mecànica a excepció dels vehicles de grans cilindrades (més de 20 cavalls fiscals). El programa de Ciutadans es dirigix també a col·lectius específics. “Apostamos per la cultura en la ciutat i, per això, abaixarem un 45% el rebut de l’IBI i un 50% el IAE a la cultura. Volem ajudar als teatres i cines de la ciudad”, ha detallat Giner.

A més, Ciutadans proposa recuperar les bonificacions que van llevar a més de 1.000 famílies nombroses en la ciutat en el rebut de l’IBI i el xec escolar universal que permetrà que tots els xiquets de 0 a 3 anys puguen estar escolaritzats en els centres triats per les famílies. “Volem que a València siga fàcil ser pare i mare i treballar”, ha dit Giner.

“Els valencians no han parat de fer esforços i és moment de donar-los un merescut respir”, ha conclòs.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.