Giner urgix a Ribó a tornar als valencians l’impost de plusvàlues cobrat de manera injusta

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha instat l’alcalde de València, Joan Ribó, a tornar als valencians l’impost de plusvàlues cobrat de manera injusta. “La sentència del Tribunal Constitucional, donada a conéixer hui, d’estendre a tota Espanya l’anul·lació de l’impost de plusvàlues, quan es realitza una venda a pèrdues coincidix amb les demandes que en els últims mesos hem realitzat des de Ciutadans. Els ciutadans no han de pagar impostos injustos i l’obligació d’un alcalde és deixar de cobrar-los i tornar de la manera més ràpida i senzilla el que s’ha cobrat injustament”, ha dit Giner.Fernando Giner.

El grup municipal de Ciutadans va presentar el passat mes de febrer una moció d’urgència en què instava a l’Ajuntament a “dotar-se dels mitjans materials i humans per a atendre als ciutadans”. “Es van negar a debatre una moció d’urgència al febrer i la presentem per la via ordinària al març. La intenció de Ciutadans va ser preventiva. Volíem era que l’Ajuntament es preparara per a tornar immediatament als afectats el que cobra injustament al malvendre el seu vivenda”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha afegit: “El Ajuntament ha de facilitar als ciutadans la devolució de l’impost de plusvàlues. Els tràmits han de ser senzills i ràpids perquè ha afectat moltes famílies i autònoms que han perdut les seues vivendes y/o locals per la crisi i, damunt, els van cobrar un impost quan tenien pèrdues en compte de beneficis”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.