Giner: “València té més desocupació juvenil que Grècia”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat hui que “València té més desocupació juvenil que Grècia”. Segons les dades d’Eurostat, el país de la Unió Europea amb més desocupació juvenil és Grècia, amb un 43,3%, mentres que en la ciutat de València s’eleva fins al 53,9%. A més, la mitjana de desocupació juvenil en la Unió Europea se situa en 16,8%, la qual cosa suposa tres vegades més que en la ciutat de València.

“Són unes dades que ens han d’avergonyir”, ha dit Giner, que ha afirmat: “No s’està treballant en la desocupació juvenil i Ribó ha de posar-se a treballar per la desocupació continua sent el principal problema de la ciutat de València”.

Giner ha recordat que “ja han passat més de dos anys de legislatura” i la situació continua sent “dramática” ja que la desocupació juvenil supera el 50% en la ciutat mentres que a Espanya està per davall del 40%.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.