Hui s’han incorporat huit mestres nous a tres escoles municipal

Los colegiso Santiago Grisolía, Benimaclet y Fernando d elos Ríos ya tienen nuevos maestros.
image-335235

Los colegiso Santiago Grisolía, Benimaclet y Fernando d elos Ríos ya tienen nuevos maestros.

Valencia Noticias | Redacción.- Davant la carència generada per la inactivitat de l’anterior equip de govern popular pel que fa a l’atenció de l’escola pública de la ciutat, les Regidories de Personal i Educació han habilitat una solució d’urgència i des de hui ja s’han incorporat a les seus classes huit nous mestres als col·legis Santiago Grisolía, Benimaclet i Fernando de los Ríos.

“Després de l’aprovació al darrer Ple, els huit nous mestres han pogut hui començar les classes amb absoluta normalitat” ha assegurat la regidora d’Educació, María Oliver, qui ha recordat que “el PP va deixar de proveir places vacants i substitucions, la qual cosa va provocar l’obsolescència de la borsa de treball municipal, ja que amb la nova legislació és necessari que els professors tinguen el certificat B2 d’anglés i la majoria de membres de la borsa no el podia acreditar, donat que els col·legis municipals tenen programes plurilingües”.

Per tant, en un esforç coordinat entre les Regidories de Personal, que dirigix Sergi Campillo, i la d’Educació, “hem recorregut a la borsa d’interins de la Conselleria d’Educació de la Generalitat, a qui volem agrair la seua col·laboració en resoldre el greu problema que ens deixà el Partit Popular”, ha afirmat Oliver.

Cal recordar que esta situació, segons ha assegurat Sergi Campillo, “no s’hauria generat si el PP, davant l’envelliment progressiu de la plantilla haguera fet un mínim treball d’actualitzar-la, ja que en els últims anys, la situació de les nostres escoles públiques ha sigut de total abandó i menyspreu. De fet, des de 2006 fins a 2015 amb el govern del Partit Popular es van contractar només set mestres de diferents categories, mentre que des que ha arribat este equip de govern hem contractat ja 20 mestres d’educació infantil, de llengua estrangera, d’educació física i musical, a més d’un educador. I estem en procés d’incorporar una mestra d’educació infantil en els pròxims dies, el que farà un total de 21 contractacions en només huit mesos. Els números són prou eloqüents i mostren el compromís ferm de l’equip de govern per l’educació pública i de qualitat a la nostra ciutat.”

Els qui hui s’han incorporat són: al CEIP Santiago Grisolía han començat a treballar tres nous metres, dos més al CEIP de Benimaclet i, per últim, al CEIP Fernando de los Ríos s’ha reforçat la plantilla amb tres noves mestres. A més, al col·legi de Benimaclet es va incorporar fa dos setmanes una nova psicopedagoga del servici municipal d’Educació, que assumirà, a més, una tutoria.

Segons María Oliver, “amb les huit incorporacions de hui, hem solucionat un problema, heretat i enquistat, per poder donar resposta a les necessitats de les xiquetes i xiquets de les escoles públiques que depenen d’este ajuntament. A més a més, hem iniciat ja les inspeccions per millorar les instal·lacions dels col·legis públics de la ciutat, una acció derivada de l’aprovació al darrer Ple d’una moció on l’equip de govern es va comprometre a revisar totes les instal·lacions durant el pròxim any”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.