InnDEA València participa a Roma en un seminari de compra pública sostenible

València Notícies | Redacció.- El congrés Procura +, que s’ha celebrat a la capital italiana, ha congregat dirigents i representants públics de ciutats de diversos països amb l’objectiu de compartir idees i col·laborar en la compra sostenible i la innovació.

Procura + va acollir a Roma més de 100 professionals de la contractació i responsables polítics al voltant de la compra pública sostenible i l’adquisició d’innovació per part de l’Administració per a complir objectius estratègics de manera rendible. InnDEA València va participar en un dels tallers, en què va donar a conéixer la participació de València en dos projectes europeus de compra pública innovadora i verda, com és el cas de CEPPI2 i de Life Future, respectivament.

este-seminario-ha-sido-organizado-por-iclei-gobiernos-locales-por-la-sostenibilidad-una-red-mundial-que-reune-a-mas-de-1-500-ciudades-pueblos-y-regiones
image-428670

Procura + va ser fundada pel ICLEI – Governs Locals per la Sostenibilitat en 2004. Es va convertir ràpidament en un moviment a escala europea, i les ciutats participants tenen un paper actiu en la conducció de les seues activitats, entre les quals Copenhaguen, Barcelona, Hèlsinki, València i la mateixa Roma. Les autoritats públiques utilitzen esta xarxa per a connectar-se, intercanviar i actuar sobre compra pública sostenible i la innovació. “Estes xarxes són molt rellevants per al coneixement i l’intercanvi d’idees, per a compartir noves eines i metodologies entre administracions públiques, proporciona suport i orientació real i que es promoga la contractació sostenible a Europa”, ha destacat Peris.

El seminari ha subratllat el poder de la contractació pública per a complir objectius estratègics de sostenibilitat i innovació social de les ciutats, en particular els objectius mediambientals marcats per la UE. A més, s’ha publicat la tercera edició del Manual Procura +, una guia adaptada i actualitzada a la contractació pública sostenible rendible que inclou informació més recent sobre l’aplicació de les noves directives de contractació, aspectes avançats de sostenibilitat i la introducció de la innovació en els processos d’adquisició.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.