IV CONGRÉS MAGDALENER Comité Organitzador

 El Comité Tècnic del IV Congrés Magdalener es va constituir ahir, dimarts, 4 de juliol, a les 19 h al Palau de la Festa i mitja hora després va mantindré la seua primera sessió de treball conjunta amb els membres del Comité Científic, una reunió que es va perllongar fins gairebé les 22 h. Per la seua banda, el Comité Científic es va reunir el passat dilluns, per cinquena vegada, a fi d’avançar en l’organització  del congrés i preparar la sessió conjunta de la vesprada d’ahir amb el Comité Tècnic.

Els membres d’ambdós comités han estudiat i confirmat les dates del congrés que s’havien proposat per a les sessions congressuals -17, 18 i 25 de novembre i 2 de desembre, amb la possibilitat d’ajornar o donar continuïtat a alguna sessió que restara oberta els diumenges 19 i 26 de novembre de matí i la vesprada del dissabte, 2 de desembre. Així mateix els comités han revisat –ara amb la participació dels membres del Comitè Tècnic- el model de congrés, els blocs temàtics i les condicions de participació de la ciutadania i han fet una anàlisi de de les capacitats, disponibilitats i altres condicions de les sales que a Castelló podrien acollir el congrés. Finalment, els organitzadors han treballat una proposta de disseny de la pàgina web del congrés, el menú general d’aquesta pàgina i els diferents formularis de dades que seran necessaris per a articular la participació.

Els comitès organitzadors del IV Congrés Magdalener insisteixen a tota la ciutadania a participar activament en el congrés, mitjançant l’enviament de comunicacions, només es publique la pàgina web, a les quatre taules temàtiques (s’adjunta PDF amb els quatre blocs temàtics del congrés). Els membres dels comitès organitzadors van parlar ahir de la importància d’animar a la ciutadania a enviar les seues opinions al congrés perquè les declaracions institucionals que s’aproven finalment reflectisquen de veres el sentir de la gent sobre les Festes de la Magdalena. En aquest sentit, es recorda que no cal inscriure’s com a congressista per tal d’enviar una comunicació i que les comunicacions han de ser senzilles i directes, tot i que rigoroses (s’adjunta PDF amb les bases de redacció i enviament de comunicacions). Amb les comunicacions que arriben als comités de part de qualsevol ciutadà o ciutadana, es redactaran les quatre ponències oficials, a les quals les persones que s’inscriguen com a congressistes podran presentar esmenes o ponències alternatives (esmenes a la totalitat) i seran també aquestes persones, els i les congressistes inscrits, les que votaran finalment entre unes i altres per a convertir-les en declaracions institucionals del IV Congrés Magdalener. La clau, per lo tant, de l’èxit del congrés és que la ciutadania s’implique amb la redacció i enviament de comunicacions, tant a títol individual com col·lectiu (hi ha les dos possibilitats) sobre aquells temes que més els preocupen: gaiates, colles, tradicions, gènere, subvencions, confessionalitat, convivència, normatives, indumentària, finançament,…
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.