Jorge Rodríguez: “Els pressupostos marquen una nova manera de fer política en benefici de les persones”

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha manifestat que “els pressupostos marquen una nova manera de fer política en benefici de les persones”, després de l’aprovació del compte general de la Diputació per a 2016 que va tenir lloc ahir en sessió plenària i que va comptar amb el vot favorable dels partits que integren el Govern –PSOE, Compromís, València en Comú i EU-, l’abstenció “positiva i col·laborativa” de Ciutadans i el vot en contra del Partit Popular.

Pleno Diputación foto_Abulaila (4)_6
image-292522

Segons ha manifestat el president, “els pressupostos de la nova Diputació són uns pressupostos plurals i que tenen com a principal objectiu la creació de l’ocupació i la protecció als sectors més vulnerables de la nostra societat”. “D’aquesta manera –ha dit- hi ha més diners per als plans d’ocupació i per a generar activitat econòmica en els nostres pobles, que veuran augmentats els seus recursos”.
El compte general, que ascendeix a 448.955.481, 89 euros, incorpora les noves àrees i serveis com a Igualtat, Transparència, Mancomunitats i Comarcalització, Memòria Històrica i Inclusió Social, i responen bàsicament a la nova política d’impulsar, menys plans però amb més recursos.
“Hem creat noves partides per a protegir a les dones víctimes de violència masclista i per a fomentar la igualtat des dels ajuntaments”, ha assenyalat el president. A més, Jorge Rodríguez, ha afegit que la Diputació de València “ha passat pàgina” i, per tant, “afronta nous reptes amb una gestió honesta i transparent que té com a principal objectiu millorar la qualitat de vida dels nostres municipis i ciutats”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.