BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Jorge Rodríguez: “Terres dels Alforins ha convertit el vi de qualitat en un motor econòmic per a la Vall d’Albaida i la Costera”

1.Presentación jornada ' class=
image-280260
El president de la Diputació de València obri la jornada de cultura territorial “Les Terres dels Alforins a la Univeristat” organitzat per la Universitat de València i l’Associació de Viticultors i Productors de les Terres dels Alforins

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha assistit a la presentació de la jornada de cultura territorial “Les Terres dels Alforins a la Universitat”, que s’ha celebrat aquesta vesprada en el Centre Cultural La Nau de València.

En la inauguració es trobaven, el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i el president de l’Associació de Viticultores i Productors de les Terres dels Alforins, Miguel Velazquez, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho

El president ha destacat en l’inici del seu discurs que “aquest acte és molt emocionant ja que es tracta de les Terres dels Alforins, territori al que m’uneix un vincule especial”.

Jorge Rodríguez ha destacat que “involucrar-se en la Terra dels Alforins és descobrir una part desconeguda per a molts de la nostra història i us recomane que feu aquest viatge”.

“El treball que fan Terres dels Alforins representa una aposta pel creixement econòmic, per la generació d’ocupació i, en definitiva, per la millora de la qualitat de vida dels ciutadans”, ha explicat.

Així mateix, el president ha afegit que “Terres dels Alforins ha convertit la indústria del vi de qualitat en un motor econòmic de desenvolupament fonamental per a la Costera i la Vall d’Albaida”

Patrocini de València Terra i Mar

El Patronat de Turisme “València, Terra i Mar” patrocina la Jornada “Alforins a la Nau” per a contribuir a difondre els vins i productes gastronòmics de Terres dels Alforins.

Terres dels Alforins promocionen en aquest esdeveniment els vins dels cellers dels tres municipis del territori, Moixent, La Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins.

En la jornada s’han impartit conferències relacionades amb el desenvolupament del turisme, degustacions gastronòmiques de productes i vins de “Terres dels Alforins” i una exhibició de les festes tradicionals locals.

La jornada ha sigut organitzada pels vicerectorats de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i de Cultura i Iguldad, Antonio Ariño, i l’associació de Viticultors i Productors de les Terres dels Alforins, en col·laboració amb la Diputació de València.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.