Josep Miquel Moya assisteix a la final de la competició en Secundària del programa ‘Pilota a l’Escola 2017-2018’

18.05.16_Finales_SecudariaEl director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha assistit, al Poliesportiu de Massalfassar, a la fase final de la competició en Secundària del programa ‘Pilota a l’Escola 2017-2018’, que organitza la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport juntament amb la Federació de Pilota Valenciana. En primer lloc ha quedat el Col·legi Hernández de Vilanova Castelló , en segon lloc l’IES Pedreguer de Pedreguer, en tercer lloc l’IES Consuelo Aranda d’Alberola i en quart lloc IES Càrcer de Càrcer.

Cal recordar que la principal novetat d’aquesta edició de ‘Pilota a l’Escola 2017-2018’ ha sigut l’extensió del programa a l’etapa de Secundària, mitjançant l’organització d’una competició de raspall en primer de l’ESO.

En aquesta fase final del programa ‘Pilota a l’Escola’ en Secundària han participat 100 alumnes pertanyents a 16 equips de 10 instituts. En concret, es tracta de l’IES Llombai de Borriana, el Col·legi Hernández de Villanueva de Castellón, l’IES Càrcer de Càrcer, l’IES Consuelo Aranda d’Alberic, l’IES Pedreguer de Pedreguer, Esclavas de María de València, l’IES Escultor en Francesc Badia de Foios, el Col·legi José Lluch d’Alboraia, l’IES Padre Arqués de Benilloba i, finalment, el Col·legi La Concepción d’Ontinyent.

El programa ‘Pilota a l’Escola’ té com a finalitat introduir el joc de pilota en els centres educatius i ensenyar a l’alumnat l’esport nacional dels valencians, així com transmetre al professorat les possibilitats educatives, socials i culturals de la pilota valenciana.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.