Joventut duplica les subvencions destinades a projectes impulsats per entitats juvenils

El regidor José Luís López destaca la importància de convocar ajudes per a les associacions que fomenten activitats per a jóvens

L’Ajuntament de Castelló, mitjançant la Regidoria de Joventut dirigida per José Luis López, duplica la quantitat destinada a les subvencions de projectes dirigits als joves de la ciutat organitzats per entitats juvenils sense ànim de lucre. Així, aquesta quantia passa de 6.000 a 12.700 euros per a les activitats realitzades entre l’1 de juny de 2015 i el 30 de setembre de 2016. El termini de sol·licitud d’aquestes ajudes no s’obrirà fins a la publicacio de les bases en el BOP.

López ha destacat així la importància de convocar aquestes subvencions per tal de desenvolupar i fomentar la cultura, l’art i l’oci, així com la tolerància, la solidaritat i el respecte per previndre qualsevol tipus de discriminació entre el jovent.

Amb l’increment del pressupost destinat a les subvencions de Joventut, cada entitat o associació sense ànim de lucre de Castelló es podrà beneficiar com a màxim, de l’equivalent en la seua quantia al cost econòmic total de l’execució del projecte pel qual es demana la subvenció. En aquest sentit, el regidor ha remarcat la rellevància d’augmentar el pressupost per a aquesta partida, per tal que les associacions interessades que acomplisquen els requisits puguen beneficiar-se’n.

Cada projecte es valorarà sobre un total de 85 punts, segons la qualitat de l’activitat realitzada, el nombre de persones destinatàries, el lloc i el temps en què es realitze, el foment del voluntariat i l’ús del valencià entre d’altres coses.

A més a més, els projectes, signats pel representant legal de l’entitat, s’hauran de presentar juntament amb la instància municipal de la concessió de la subvenció municipal així com de la inscripció en el Registre. El projecte, a més a més haurà de portar un títol concret i especificar la seua finalitat, així com la descripció detallada de cada activitat que s’hi ha realitzat.

Una volta es publiquen les bases al BOP, s’hi podran consultar en el Portal de la Ciutadania de l’Ajuntament (https://portal.castello.es/PortalCiudadano/) i a partir d’aqueix moment, es podran presentar les sol·licituds en el Registre de l’ajuntament.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.