Juan Perro presenta en el XX Festival de Jazz un concert de fusió i cançons inèdites

El Péndulo | Redacción.-  Juan Perro arriba demà dijous (a les 22:00 hores) al XX Festival de Jazz del Palau de la Música, amb un concert de fusió a la Sala Iturbi, en què Santiago Auserón presentarà amb el trompetista valencià David Pastor, el saxofonista i clarinetista Gabriel Amargant i el guitarrista Joan Vinyals, una desena de cançons inèdites i altres destacades de la seua trajectòria artística.

image-403065

Juan Perro. (Foto-Daniel Pérez).

D’esta manera, el públic podrà escoltar la seua síntesi de tradicions afroamericanes i hispanes portades al terreny de l’experimentació sonora, entre textures elaborades i idees improvisades, donant lloc a situacions de gran intensitat poètica.

Prèviament, nova cita del cicle Jazz als Barris amb l’actuació de Miquel Asensio Quartet a la plaça de Benimaclet, a les 19:30 hores. Presentaran “Senda Nova”, un treball en què a través les seues pròpies composicions, el bateria Miquel Asensio experimenta amb nous colors i textures musicals que creen un so lliure i orgànic, que va des del jazz més pur a l’obertura més conceptual. Estarà acompanyat pel saxofonista Javier Vercher, el guitarrista Joan Soler i el contrabaixista Rubén Carles.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.