BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Justícia iniciarà en 2017 el projecte per a la construcció d’una seu judicial única a Alzira

just_foto_visita_jutjats_alzira_1
image-420907

La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, ha anunciat, durant una visita als jutjats d’Alzira, que el Consell començarà d’ací a poc temps a treballar en el projecte per a la construcció d’una seu judicial única a Alzira.

Segons ha assegurat la consellera Bravo, “aquest projecte és una prioritat pel Consell i s’inclourà als pressupostos del 2017, ja que es tracta d’un dels partits judicials més grans de la Comunitat Valenciana que segueix sense comptar amb un edifici judicial propi”.

Gabriela Bravo ha anunciat que el sistema Lexnet s’aplicarà als jutjats d’Alzira a partir del proper 3 d’octubre. A més, la consellera destacat “el compromís inequívoc del Consell per la millora de les infraestructures judicials que redunda en la prestació d’un millor servei a la ciutadania” i ha sol·licitat “la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira per dur a terme un ambiciós projecte que agruparia en un únic edifici les tres seus judicials actualment disperses en la Ronda Algemesí, la Plaça del Sufragi i la Plaça Generalitat”.

Disfuncions i càrregues econòmiques

La consellera de Justícia s’ha compromés al fet que “la millora dels jutjats d’Alzira siga una realitat abans d’acabar la legislatura” i ha explicat que “l’actual situació de dispersió de seus judicials i les deficiències detectades en algunes d’elles generen una sèrie de disfuncions i càrregues econòmiques addicionals, que podrien reduir-se sensiblement amb la unificació en un edifici judicial únic”.

La consellera Gabriela Bravo, també ha volgut remarcar que “els alzirencs i alzirenque es mereixen una seu judicial única, amb unes instal·lacions dignes que garantisquen la salubritat i els drets fonamentals del personal que en ella treballa, i en definitiva, unes instal·lacions judicials concordes a les necessitats de la capital de la Ribera Alta”.

Acompanyada del secretari autonòmic de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Ferran Puchades, i de la directora general de Justícia, Àngels Garcia Vidal, Bravo ha mantingut reunions amb jutges, fiscals i lletrats de l’Administració de Justícia dels jutjats d’Alzira i amb representants dels col·legis d’advocats i procuradors de la ciutat.

Posteriorment, Gabriela Bravo se ha desplaçat a l’Ajuntament d’Alzira, on ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat i ha mantingut una entrevista amb l’alcalde, Diego Gómez, i representants de la corporació municipal alzirenca.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.