La campanya ‘Les tovalletes, sempre al fem’ arranca en la plaçá del Cedre

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible i responsable del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat que este diumenge començaran les accions de la campanya de conscienciació i sensibilització ciutadana “Les tovalletes, sempre al fem”. Segons ha explicat, es desenvoluparan diferents accions dirigides a tots els públics, sobretot a l’infantil,  en places a través de parades informatius i tallers guiats per educadors ambientals.Vicent Sarrià. (Vicent Sarrià).

Sarrià ha indicat que es tracta d’una iniciativa amb què, ha recordat, “l’Ajuntament pren la iniciativa per a implicar a la ciutadania en l’ús responsable d’este material però, també, de qualsevol tipus de residus per a evitar que continuen col·lapsant la xarxa d’abastiment d’aigua”.  De fet, ha recordat que ja s’han extret prop de 1.000 tones de fem de la xarxa que obstruïa les canonades d’aigües, uns treballs que ascendixen a 2 milions d’euros per a desembossar  el Col·lector Nord.

El primer lloc en què s’exercirà l’activitat serà la plaça del Cedre, on hi haurà tallers entre les 11 i les 13 hores.  El dia 7 de gener, els tallers arribaran a Torrefiel, a la plaça de Sant Pere Nolasco; el dia 14, a la plaça de Roma del barri de Nou Mols; a la plaça de Benimaclet el dia 21; i el 28, al carrer de l’Esparreguera, en Malilla. En el mes de febrer, les accions arribaran a la plaça de Patraix, el dia 4; la plaça de Sant Valero, en Russafa, el dia 11; a la plaça Pintor Segrelles, en Arrancapins, el 18; i a la plaça Santiago Suárez, de l`Hort de Senabre, el 25. Finalment, al març, serà el torn de la plaça dels Ángeles, en el Cabanyal-Canyamelar, el dia 4.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.